NL - FR- EN
Zoek accommodaties:
Aantal zalen :
Opstelling :
Aantal personen :
Waarom Antwerpse Kempen?

 

Teambuilding, bedrijfsuitstap of incentive

in de Kempen


Overzicht van de teambuilding activiteiten in de Kempen


 
 
Wenst u een teambuilding, bedrijfsuitstap of incentivete organiseren in de Kempen?

MeetingKempen helpt u meteen een activiteit te vinden die past bij uw medewerkers of klanten. In de Kempense natuur (op 10 minuten van de Stad Antwerpen) is immers alles mogelijk:
  • avontuur
  • rust
  • outdoor
  • indoorTeambuilding in de Kempen


 
 
Schapen drijven, met een solex rijden, ondergrondse mysterie games, wellnessprogramma's of teambuilding in Bobbejaanland. De Kempen hebben een vernieuwend en origineel aanbod aan teambuildingactiviteiten. Maar ook de teambuilding-klassiekers zijn hier mogelijk.

Kijk bij het
overzicht om enkele ideeŽn op te doen voor de volgende teambuilding. U kan ook onze partners contacteren, zij geven u graag een teambuilding op maat.Bedrijfsuitstap naar de Kempen


 
 
Als u uw medewerkers een dagje rust wil gunnen en ze tegelijkertijd de kans wil geven bij te leren is een bedrijfsbezoek een ideale uitstap. Ook hier bieden de Kempen soelaas. Aan de hand van de zoekfunctie hierboven vindt u al enkele bedrijven die hun deuren openstellen opdat u bij hen inspiratie kan opdoen of iets kan bijleren.

U kan een bedrijfsbezoek ook perfect koppelen aan een andere activiteit: onze zoekfunctie geeft u meteen een overzicht van wat er allemaal mogelijk is op gebied van
teambuildings, evenementen, incentives etc.Incentives in de Kempen


 
 
Wil u uw collega's of klanten in de watten leggen? In de Kempen zijn tal van incentives waarmee u uw gasten kan verrassen. Een welnessprogramma voor kleine groepen, een boottocht over de Kempens Meren of een Breugheliaans diner verkleed als pater.

U kan bovendien uw incentive koppelen aan een vergadering, seminarie of receptie. Vele hotels liggen immers midden in het groen en hebben speciale combinatiemogelijkheden voor bedrijven die zowel willen werken als ontspannen.

Nog vragen?   Tel. + 32 (0)14 40 82 76   info@meetingkempen.be