NL - FR- EN
Zoek accommodaties:
Aantal zalen :
Opstelling :
Aantal personen :
Waarom Antwerpse Kempen?

 
 
Cateraars in provincie Antwerpen vinden, vergelijken en boeken kan een titanenwerk zijn. Daarom hebben we voor u overzicht van de beste cateringbedrijven gemaakt. Als u catering nodigt heeft voor uw personeelsfeest, receptie of huwelijk dan vindt u hier zeker iets naar 'uw smaak'.

Onze cateraars zijn allen in de Kempen gehuisvest, maar zij komen uiteraard ook op locatie in Antwerpen of Limburg.

Via onze zoekfunctie vindt u trouwens meteen ook accommodatie voor uw evenement.De Culinaire Kempen


 
 
De culinaire Kempen... Misschien moeten we hier geen uitleg meer geven.

Iedereen weet dat de Kempen een fantastische streek is als u wil genieten van een Bourgondische maaltijd of een bier van hoge gisting. Dat uit zich vandaag in de cateringbedrijven.

Maar voor de bewoners van Mars die op onze site belanden en een cateraar zoeken, willen we toch even benadrukken waarom ze best in de Kempen een graancirkeltje komen meepikken.Genieten van abdijproducten


 
 
Eigenlijk zijn het onze geestelijken die onze streek op de menukaart hebben gezet. Zij hebben binnen de abdijmuren met veel geduld de beste bieren, kazen en broden gemaakt. Toen originele keuken, nu klassieke keuken.

Nog altijd zijn die abdijproducten de toppers van onze keuken. Abdijbieren van Tongerlo, Westmalle en Corsendonk zijn binnen de Kempense muren tot stand gekomen en genieten nu internationale faam.

Elke zichzelf respecterende cateraar of traiteur dient ze op.Maar in een oorverdovende stilte en een prachtig groene omgeving smaken die topbieren des te meer. Voeg daar nog wat abdijbrood en -kaas aan toe en wil u nooit meer terug naar uw planeet. Onze partners bieden uiteraard dezelfde kwaliteit.

Ze gebruiken enkel producten van hoge kwaliteit en hebben jarenlange ervaring in het organiseren en verzorgen van allerlei evenementen. U kan bij hen terecht voor al uw meetings:
  • personeelsfeesten
  • klantendagen
  • persconferenties
  • opendeurdagen
  • productvoorstellingen
  • privť-feesten: huwelijk, geboortes, etc
  • recepties
  • ...
U kan deze evenementen organiserenop een locatie naar keuze, maar als we u een tip mogen geven kunnen we u de Kempen aanbevelen.


Nog vragen?   Tel. + 32 (0)14 40 82 76   info@meetingkempen.be