Hotel Jerom

Putsesteenweg 126
2920 Kalmthout

+32 03 304 82 10
info@hoteljerom.com
http://www.hoteljerom.com
Contacteer

Voorzieningen

Er zijn 1 vergaderzalen aanwezig.

Type Capaciteit
Theater 40
U-vorm 24

Faciliteiten

10 km tot autosnelweg

Eigen parking voorzien

Draadloos internet

Tuin

Diner mogelijk

Ligging in het groen

Beschrijving

Kwaliteit, gezelligheid en beleving. Het zijn slechts 3 van de vele kenmerken waar Hotel Jerom ongelooflijk veel belang aan hecht. Hier gaat men volop voor een authentieke ervaring. Kalmthout beleven rond en vooral ook in het hotel. Daarom werd er zoveel mogelijk voor hoog kwalitatieve en lokale producten gekozen. Dat zal je merken aan de totale inrichting, de Moor meeting Room, de Brave Bar, het heerlijke Belgische bedlinnen en het verse ontbijtbuffet.

Hotel Jerom staat in Kalmthout, is gelegen aan de hoofdingang van de Kalmthoutse Heide (6000 ha.) en op 8 km van de Haven van Antwerpen en de Nederlandse grens. De Moor Room in Hotel Jerom is een flexibele ruimte die voor allerlei activiteiten kan gebruikt worden. Met het bedrijf of de vereniging vergaderen of een teambuilding organiseren, een boek lanceren? Een business conference of een bedrijfsopleiding inplannen? Het kan allemaal! Wij voorzien: tafels & stoelen, schrijfwaren, geluidsinstallatie, beamer, flexibele stroomvoorziening, gratis wi-fi , vestiaire, digitaal + klassieke flipchart, pointer, heerlijke koffie & thee, water, vers fruit en versnaperingen én een heerlijke verse lunch indien gewenst.

Onze eigen parking grenst aan de grote parking van het natuurgebied. Team up at Hotel Jerom en gebruik de Kalmthoutse Heide als break-out ‘room’!