MeetingKempen nieuws


UGC Turnhout: Let us entertain you!

Op zoek naar een vergaderlocatie die net dat tikkeltje anders is? Ontvang jouw gasten in het vernieuwde UGC-complex te Turnhout en schenk hen al het comfort dat ze nodig hebben! Ruime parking, geweldige audiovisuele mogelijkheden, een goed zicht voor iedereen, comfortabele stoelen, ... alles is aanwezig om van jouw meeting een succes te maken. Combineer je meeting met een leuke, ontspannende teambuilding of laat je in de watten leggen door huiscateraar Kuzina en beleef jouw event als nooit tevoren!

Ontdek meer!


Sunparks Kempense Meren: Meetings in vakantiesfeer

Rond de Molse waterplas hangt een permanent vakantiesfeertje, maar wist je dat je er ook terecht kan voor kleine en grote meetings of onvergetelijke teambuildings? Je combineert er actie en fun in het groen van de Kempen! Ontdek wat deze omgeving kan toevoegen aan jouw event!

Hier heb je alles onder één dak: logies, catering, avondprogramma, activiteiten, ...

Ontdek meer


Zilvermeer: actie, adrenaline en fun

In voor een uitdaging?

Handen in de lucht bovenop 15 bierbakken of hand in hand samen met je collega’s, 9 meter hoog op een viersprong: de Team Trophy in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol test de durf en de dynamiek in je groep. De originele doe- en denkopdrachten kneden je team. Snelheid, efficiëntie en teamgeest bepalen wie het haalt.

Ontdek meer


Een warm welkom in Corsendonk Hooge Heyde

Huiselijke charme

Was je graag te gast in Hotel De Residentie in Lichtaart? Anno 2019 ben je van harte welkom in Corsendonk Hooge Heyde. Dezelfde setting maar met een volledig nieuw interieur: modern, fris en uitnodigend.
Meeting met een klein team? Boek dan een van de twee boardrooms met tv-scherm. In de twee ruime vergaderzalen zit het audiovisueel materiaal netjes weggestopt.

Ontdek meer


Ecco La Luna: durf te dromen

Dromen mag/moet

Zoals het zandmannetje op de maan de verbeelding van kinderen prikkelt, zo heeft Ecco La Luna - Italiaans voor ‘Ziedaar de maan’ - één missie: mensen laten dromen. Correctie: twee. Het team helpt je immers ook om die droom te realiseren! Standaardformule of maatwerk, vorming of pure fun, klein of groot gezelschap: creativiteit vormt de constante in alle programma’s van Ecco La Luna.

Lees meer


Nooz: ongewoon, onverwacht, onvergetelijk

Minimum aan prikkels, maximale output

Anders dan alle vorige: zo voelt je meeting bij Nooz. Deadlines, agenda’s en smartphones ruilen plaats voor een complete time-out. Je vergadert er ongestoord en geniet er van totale privacy. De Nooz-medewerkers spelen discreet in op al je wensen.

Marketingplan, productlancering of promotiecampagne voorbereiden? Creativiteit volgt een ander ritme dan de klok. Geen vaste tijdsschema’s dus bij Nooz. Tot diep in de nacht brainstormen of ’s middags ontbijten? Kan perfect! De exclusieve executive rooms met de modernste domotica garanderen een deugddoende nachtrust.

Het resultaat? 100% quality time en een boost voor je productiviteit.

Meer Noozen?


UGC Cinema’s: meer passie, meer emotie

Exclusieve avant-premières

Een absolute blockbuster uit Holllywood, de nieuwste Vlaamse topfilm of de gedoodverfde winnaar bij de volgende Oscaruitreiking. Bovendien weken vóór de officiële release.

Ga voor een vip-sfeer tijdens je evenement en nodig je gasten uit op een avant-première in UGC Cinema’s in Turnhout.

Presentaties die scoren

Nieuw product om mee uit te pakken? Logo voorstellen? In UGC Cinema’s verloopt je presentatie op en top professioneel.

Vergeet die beamer. Hier maak je gebruik van een cinemaprojector, schermen tot 15 bij 30 meter, een high definition geluidsinstallatie en de allerbeste digitale beeldkwaliteit.

Lees meer. 

 


Warm welkom in het Corsendonks Hof

Huiselijke sfeer

De garantie voor een geslaagde meeting? Gemotiveerde deelnemers, professionele begeleiding én een inspirerende locatie. Zoals het Corsendonks Hof in Oud-Turnhout. Geen saaie, onpersoonlijke ruimtes hier. De brasserie en feestzalen - een mix van stijlen - ogen uitbundig en uniek. In de zolderbar knettert de open haard. En tijdens de eindejaarsperiode zorgen kerstbomen, vuurkorven en kaarsen voor extra sfeer.

Het Corsendonks Hof voelt aan als een familiebedrijf. Gastheren Erwin en Marc kiezen bewust voor een gemoedelijke sfeer. Hun trouwe, gemotiveerde team trakteert je op een warm onthaal.

Lees meer


Zilvermeer: actie, adrenaline en fun

Team Trophy

Wie staat het eerst bovenop 15 bierbakken? Of hand in hand met je collega’s, 9 meter hoog op een viersprong?

De Team Trophy in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol test de durf en de dynamiek in je groep. De originele doe- en denkopdrachten kneden je team. Snelheid, efficiëntie en teamgeest bepalen wie het haalt.

Fans van outdoor sport vinden in het Zilvermeer het perfecte decor. 

Ontdek meer 


Sunparks Kempense Meren: alles onder één dak

Meet@hetmeer

Vergadering vastleggen, catering zoeken en overnachting boeken? Sunparks Kempense Meren in Mol maakt het je makkelijk. Hier gebeurt alles onder één dak: vergaderen, lekker eten én slapen. Een brainstormsessie voor een beperkt gezelschap of een congres voor 800 gasten? Het kan allemaal. Zelfs het hele vakantiepark huren voor een dag of een week…

Absolute blikvangers van Sunparks vormen de waterplas - het op één na grootste binnenmeer van Vlaanderen - en het strand. Samen met de omliggende Kempense bossen en kanalen het uitgelezen decor voor een teambuilding vol actie en fun. 

Lees meer.


Business & pleasure meets in Weelde

De droom van Linda

“Wow, hier was het anders!” krijgen Linda en Luc vaak als commentaar bij het afscheid. ‘Hier’ is de Schootsehoeve, een domein van 4,65 ha in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Je arriveert er na een rit door uitgestrekte weilanden. Hoe dichter je bij je bestemming nadert, hoe stiller het wordt.

Drie jaar geleden kochten Linda en Luc het pand. “Door het pannendak van de stal kon je de hemel zien. Behalve professioneel kleuradvies deden we de inrichting helemaal zelf. Vandaag runnen we samen de Schootsehoeve. We hebben geen personeel en kiezen bewust voor een heel persoonlijke aanpak.”

Lees meer over deze droom.


Op de koffie bij Sunparks

Zalig toch, dat eerste kopje koffie van de dag...
Zin in een lekker én inspirerend ontbijt?

Schuif dan mee aan op dinsdag 7 februari bij Sunparks Kempense Meren in Mol.

Lees meer over hoe je kan deelnemen.


MeetingKempen onder de kerstboom

Eindejaarsactie 2016. De laatste spurt naar het eindejaar… Met ook een presentje van MeetingKempen!
Ben je een secretaresse of meetingplanner? 

Lees hoe je een eindejaarscadeau van MeetingKempen ontvangt


Maak uw eigen film bij Utopolis!

Op zoek naar een originele en creatieve teambuildingactiviteit?
Vanaf nu kan u bij Utopolis uw eigen film maken. Ervaar de ultieme beleving!

Benieuwd naar de nieuwe activiteit? 


MeetingKempen on the road…Ook in uw buurt?

Afgelopen maand kwamen wij langs op de parking van Domi’s Lunchbar, op bedrijvenpark Het Nest in Gent-Evergem. In ruil voor een naamkaartje trakteerden we met een MeetingKempen-thermos-beker vol lekkere soep.
Nodig ons ook eens uit!


“Vaker naar de klant toestappen”

Met de vertegenwoordiging van drie logiesbedrijven is Bieke Buyens een aanwezige partner binnen MeetingKempen.  Om te blijven groeien legt zij de focus op persoonlijke communicatie.

Lees het volledige interview


MeetingKempen’s Beer-meeting

Inspirerende ontmoetingen met collega’s in een ontspannen sfeer: daarrond draaien de netwerkmomenten van MeetingKempen. Het team van Beert-Tastings.be trakteerde onze leden dit jaar op een originele bierproeverij.
Bekijk de foto’s van het event


Flanders Mice Day

De Flanders Mice Day, de 1e Trade Show van het zakentoerisme in Vlaanderen, gaat door in het ICC in Gent op 20 oktober. Je kan er op korte tijd in contact komen met heel wat exposanten, waaronder ook MeetingKempen. Kom inspiratie opdoen voor je toekomstige vergaderingen, evenementen, incentives, teambuildings,…

Lees meer info over het event


“Geheim goede teambuilding? Be different!”

Leuke en creatieve teambuildings, dat is het concept waar Luc Meeus succes mee boekt binnen Locat Events in Kasterlee. Om te blijven verrassen is hij steeds op zoek naar nieuwigheden.

Lees het volledige interview


In den Bonten Os vernieuwd

Hotel-Restaurant In den Bonten Os in Bonheiden heeft een make-over/update gekregen. Zowel het hotelgedeelte als de vergaderruimtes zijn vernieuwd. Zij stellen dan ook met trots het resultaat van hun renovatie voor.

Benieuwd naar het resultaat?


Topfilms @Drive-In Movies

Op zoek naar een leuke activiteit met collega’s? Voorstander van business meets pleasure? Filmliefhebber? Utopolis en Bobbejaanland slaan de handen in elkaar voor de jaarlijkse Drive-In Movies. Ook deze zomer is het grootste openluchtfestival van Vlaanderen terug.

Hoe jouw TOPFILM kiezen?


Nieuwe vergadergids Corsendonks Hof

Corsendonks Hof brengt een nieuwe vergadergids uit.  Laat u leiden doorheen het zakelijk aanbod middenin een landelijke omgeving waarbij gastvrijheid voorop staat. Deze gids is beschikbaar bij Corsendonks Hof.

Benieuwd naar de nieuwe gids?


"Partners moeten elkaar iets gunnen"

Bobbejaanland in Kasterlee staat bekend als het ‘Plezantste Land’, maar is ook een populaire meetingplek. Sales Manager Sofie Dillen erkent het belang van samenwerking met partners in de Kempen.

Lees het volledige interview


'MeetingKempen on the road' in Hasselt

Een geslaagde editie @bedrijvencentrum aan de Prins Bisschopssingel te Hasselt. De bedrijven genoten er van heerlijk soep van Just Cooking en meer info over MeetingKempen en haar partners!
 

MeetingKempen ook bij u op bezoek?


Nieuwe wijnbar in Hotel Noah

Uw zakelijke bijeenkomst combineren met een gezellig avondje uit? Het kan perfect bij hotel Noah in Kasterlee, met zijn nieuwe trendy wijnbar. Ook cadeaupakketten voor particulieren en bedrijven horen tot de optie (enkel op bestelling). 

Proef al even van de sfeer in de nieuwe wijnbar!


Nieuwe activiteit bij Locat Events

De Vesper (elektrische step) is de gloednieuwe activiteit bij Locat Events. Met een aanbod van 45 steps en 3 verschillende programma’s is er voor iedereen wat wils!
Wees er snel bij, en krijg bovendien 10% korting!

Hoe je korting verdienen?


De Casteleer: stijlvolle nieuwe zaal

Bed & Breakfast De Casteleer in Kasterlee heeft een nieuwe zaal voor onder meer bedrijfsfeesten. Voortaan kan u uw seminarie of bedrijfsevenement in deze stijlvolle locatie laten doorgaan.

Neem al even een kijkje!


En dit zijn de winnaars!

U nam tijdens de afgelopen dagen met velen deel aan onze actie voor secretaressedag, bedankt.
De winnaars werden ondertussen persoonlijk verwittigd. Benieuwd wie gewonnen heeft?

Kijk hier wie gewonnen heeft

Dat verdient een pluim!

Secretaressedag 21 april 2016
Wij schenken je graag die pluim, althans een figuurlijke. Onze partners willen je graag een keer verwennen met een leuke aanbieding. Een weekendje weg, toegangskaarten voor een leuke attractie of pretpark,  een lekker etentje, we hebben het allemaal voor je klaar liggen.

Kijk snel hoe je deelneemt


Assistants meet suppliers

De 7e editie van 'Assistants meet Suppliers' gaat door in Kasteel Tivoli in Mechelen op 25 april. Op korte tijd kan je er in contact komen met zo'n 30 exposanten, waaronder ook MeetingKempen.

Kom inspiratie opdoen voor je toekomstige vergaderingen, evenementen, incentives, reizen, kantoorartikelen, relatiegeschenken....

Lees meer info over het event


“Kempen? Het vriendelijkste stukje van België!”

Wat maakt van de Kempen zo’n bijzondere bestemming? Kathleen Goovaerts van Hotel Roosendaelhof in Geel leerde het van haar eigen gasten: het vriendelijke onthaal. 

Volgens de kersverse voorzitter van Meeting Kempen moeten openheid en hartelijkheid ook het DNA van het Kempense meetingtoerisme vormen.

Lees het interview met Kathleen Goovaerts


MeetingKempen on the road... Ook in uw buurt?

Plant u een vergadering, seminarie of bedrijfsfeest?
Zoekt u een origineel idee voor een teambuildingactiviteit, incentive of bedrijfsuitstap?

Maak op een verrassende manier kennis met MeetingKempen, ons aanbod en onze partners: nodig ons bij u uit!

Nodig MeetingKempen ook eens bij u uit


Golf-meet @ Golfclub Witbos

Zin om je golfswing eens te oefenen?
Op 19 november nodigde MeetingKempen al z’n leden uit op Golfclub Witbos in Herentals voor een heuse golfinitiatie!

Bekijk de foto's van het event