“De droom van Linda”

De droom van Linda

“Wow, hier was het anders!” krijgen Linda en Luc vaak als commentaar bij het afscheid. ‘Hier’ is de Schootsehoeve, een domein van 4,65 ha in Weelde, een deelgemeente van Ravels. Je arriveert er na een rit door uitgestrekte weilanden. Hoe dichter je bij je bestemming nadert, hoe stiller het wordt.

Drie jaar geleden kochten Linda en Luc het pand. “Door het pannendak van de stal kon je de hemel zien. Behalve professioneel kleuradvies deden we de inrichting helemaal zelf. Vandaag runnen we samen de Schootsehoeve. We hebben geen personeel en kiezen bewust voor een heel persoonlijke aanpak.”

 

Vergaderen, brainstormen, ontspannen, overnachten … kan allemaal.

Logo bedenken? Sleutelen aan een nieuw businessplan? Een brainstormsessie verloopt altijd vlotter op een inspirerende plek. De ‘stal van Rebecca’ - Linda’s lievelingspaard - is zo’n plek. Reusachtige ramen halen het zonlicht en de omgeving binnen. Aan de lange houten tafel borrelen de ideeën op.

Even naar de paarden wandelen tussen twee vergadersessies? Een ontspannend vespatochtje na de meeting? Een avondje pizza bakken op het terras? Kan allemaal.

Je boekt de Schootsehoeve voor vier uur, een dag of een hele week.

Overnachten kan in de vier ruime, smaakvol ingerichte kamers. Of zoals Linda en Luc het graag samenvatten: business, pleasure & much more…

 

Paarden verbinden mensen

De Schootsehoeve verrast door de huiselijke, gemoedelijke sfeer. De stilte werkt rustgevend. Naar het voorbeeld van de enorme Boeddha op het binnenplein word je er spontaan zen.

Maar wellicht de voornaamste troef vormen de paarden, de grote passie van Linda en Luc. Het slimste dier ter wereld voelt mensen feilloos aan. Het contact zorgt voor extra dynamiek en creativiteit tijdens je meeting. Graag een intensere kennismaking? Kies dan voor een paardenclinic onder leiding van een gediplomeerde coach.

 

De Schootsehoeve praktisch

Geen standaardformules bij de Schootsehoeve. Bijgevolg ook geen standaard prijskaartje.

Interesse? Vragen? Neem alvast een kijkje op www.deschootsehoeve.be of contacteer Linda of Luc, tel. 014 74 33 00 en info@deschootsehoeve.be.

De Schootsehoeve ligt in Ravels, op een tiental kilometer van Turnhout.

 

Meer MeetingKempen

De Schootsehoeve is een van de veertig partners van MeetingKempen.

MeetingKempen assisteert gratis bedrijven bij de zoektocht naar een locatie voor hun vergadering, teambuilding of evenement.

Ontdek het volledige aanbod op www.meetingkempen.be.