Een warm welkom in Corsendonk Hooge Heyde

Huiselijke charme

Was je graag te gast in Hotel De Residentie in Lichtaart? Anno 2019 ben je van harte welkom in Corsendonk Hooge Heyde. Dezelfde setting maar met een volledig nieuw interieur: modern, fris en uitnodigend.
Meeting met een klein team? Boek dan een van de twee boardrooms met tv-scherm. In de twee ruime vergaderzalen zit het audiovisueel materiaal netjes weggestopt. Wel prominent aanwezig: natuurlijk licht en de dennenbomen achter het raam. Tussen twee sessies relax je in een van de gezellige coffee corners.
In het hele hotel hangt een huiselijke sfeer. ’s Avonds dus geen hoge kruk maar een comfortabele sofa aan de bar. In de winter lonkt de open haard.

 

Meetings in het groen

De Lichtaartse bossen vormen een inspirerend decor. Perfect om je hoofd leeg te maken en energie op te doen voor een volgende brainstormsessie. In Corsendonk Hooge Heyde hoef je je ochtendloop of avondwandeling niet te missen. Je vindt er groen, stilte en gezonde lucht à volonté.
Bij zomerse temperaturen vergader je indien gewenst buiten. Gevolgd door een barbecue op het overdekte terras of een gezellige after meeting borrel in de tuin. De catering gebeurt volledig in huis. Bij al dat lekkers hoort uiteraard een schuimend Corsendonk biertje of een typisch Kastelse ‘Witte Madam’.

 

Professioneel én familiaal

Een aanrader: combineer je vergadering met een teambuilding, op het terrein zelf of in de omliggende bossen. De samenwerking met Bobbejaanland, Locat Events en Support Corsendonk garandeert een vlekkeloze organisatie en vooral veel fun.
Blijf je nadien graag overnachten? Het boetiekhotel telt 23 - binnenkort 40 - kamers. In een straal van 15 minuten beschikt de groep bovendien over drie andere hotels.
Corsendonk Hotels combineert professionaliteit en ervaring met de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf. En dat voel je zodra je Corsendonk Hooge Heyde binnenstapt.


 ‚Äč