Domein Martinus: meetings met sfeer en smaak

Inspirerende setting

Rustgevend decor? Onberispelijke service? Culinaire verwennerij? Driemaal check.

In Domein Martinus in Zoersel vergader je te midden van de Kempense bossen. Alle elf zalen baden in het daglicht. Vanuit de meeste ruimtes stap je meteen de weelderige tuin in. De Kempense natuur als extra inspiratiebron!

Dampende koffie en gezonde snacks als fruitspiesjes geven je doorheen de dag nieuwe energie. Chillen na een intense meeting doe je op het stemmige tuinterras: de vuurkorven branden er tot laat op de avond. De comfortabele driesterrenkamers in het hotel of de villa garanderen een deugddoende nachtrust.

 

Van brainstorm tot party

Strategische meeting in de villa of een sfeervol tuinfeest voor 700 gasten: het team van Domein Martinus werkt samen met jou een formule-op-maat uit. Kies je voor een klassiek bedrijfsfeest in een smetteloos wit decor? Of een fuif met loungetoog, dansvloer en veel ambiance? De foto’s die je gasten buiten maken, verschijnen binnen live op de projectiemuur.

Het aparte drankenteam zorgt voor een vlotte bediening. Professioneel én met de glimlach. Domein Martinus gaat steevast voor kwaliteit. Zelfs het basispakket bevat uitstekende wijnen en bubbels. En bij de prijssetting primeert de Kempense eerlijkheid. Op die manier geen vervelende verrassingen bij het afrekenen.

 

The art of fine cooking

Met een chef-kok als zaakvoerder hoeft het niet te verbazen: Domein Martinus serveert de klok rond culinaire verwennerij. Geen doordeweeks belegd broodje of snelle hap als lunch. Wel een uitgebreid buffet met fijne vleeswaren, kazen, soep en warme gerechten. ’s Avonds tafel je op niveau. Brood en ijs zijn in huis bereid, de zalm zelf gerookt. Je proeft van vernieuwende gerechten met dagverse ingrediënten, fantasierijk gepresenteerd. Aangepaste wijnen worden à volonté geschonken.

Kortom, in Domein Martinus geniet je van topgastronomie met een royale portie Kempense hartelijkheid…

 

Praktisch

Domein Martinus
Sniederspad 133
2980 Halle-Zoersel

Neem alvast een kijkje op www.domeinmartinus.be.

Interesse voor een meeting bij Domein Martinus?
Bel +32 3 384 02 23 of mail naar info@domeinmartinus.be.

 

Meer MeetingKempen

Domein Martinus is een van de veertig partners van MeetingKempen.

MeetingKempen assisteert gratis bedrijven bij de zoektocht naar een locatie voor hun vergadering, teambuilding of evenement.

Ontdek het volledige aanbod op www.meetingkempen.be.