Ecco La Luna: durf te dromen

Dromen mag/moet

Zoals het zandmannetje op de maan de verbeelding van kinderen prikkelt, zo heeft Ecco La Luna - Italiaans voor ‘Ziedaar de maan’ - één missie: mensen laten dromen. Correctie: twee. Het team helpt je immers ook om die droom te realiseren!

Standaardformule of maatwerk, vorming of pure fun, klein of groot gezelschap: creativiteit vormt de constante in alle programma’s van Ecco La Luna. Met net genoeg prikkels om je uit je comfortzone te halen maar steeds met respect voor elk individu in de groep. Het voordeel? Iedereen geeft het beste van zichzelf. Resultaat? Een leerrijke en plezante ervaring voor alle deelnemers.

 

Spannende Kempen

Geen geschikter decor voor een boerderijspel dan het Kempense platteland. Vergeet de Highland Games, ruil die Schotse kilt voor een overall en test je talent als schaapherder of waag je aan een kruiwagenrace of partijtje hooizakbowling.

Niet bang voor een beetje magie? Combineer het stadsspel ‘Het mysterie van het klavertje vier’ in Turnhout met een initiatie goochelen met onder andere kaarten.

Nog zo’n topper blijkt het tochtje in een vintage 2pk’tje langs de mooiste Kempense landschappen. Van kookteambuilding tot hightech game: de programma’s van Ecco La Luna ogen altijd net dat tikkeltje avontuurlijker.

 

Ben jij de mol?

Al 17 jaar creëert de kleine maar enthousiaste ploeg van Ecco La Luna teambuildings, incentives en evenementen. Met succes, zo leert de indrukwekkende klantenlijst.

Het aanbod evolueert voortdurend. Zo pakt Ecco La Luna uit met een verfrissende kijk op groepsbegeleiding, die volledig draait rond respect en balans.

In 2019 luidt het motto ‘Let’s get digital’, met op het programma onder meer uitdagende tabletgames en ‘Start to drone’. Exclusief te boeken bij Ecco La Luna zijn de zelf ontworpen en gebouwde mobiele escaperooms op een locatie naar keuze.

En helemaal de max: speel je eigen versie van ‘Wie is de mol?’, inclusief molboekje!


 ‚Äč