In den Bonten Os vernieuwd

Hotel-Restaurant In den Bonten Os in Rijmenam, tussen Antwerpen en Brussel heeft een make-over/update gekregen. Zowel het hotelgedeelte als de vergaderruimtes zijn vernieuwd. Voortaan kan u uw vergaderingen, bedrijfsevents of overnachtingen in deze vernieuwde stijlvolle locatie laten doorgaan. In den Bonten Os stelt dan ook met trots het resultaat van hun renovaties voor. 

Het hotel beschikt over 24 volledig vernieuwde luxekamers met alle hedendaags comfort. Het seminariecentrum bestaat uit 3 vergaderzalen met alle up-to-date infrastructuur (beamer, ingebouwd scherm, airco, lichtspel, audio). 

In den Bonten Os biedt ook seminariepakketten op maat van elk bedrijf, zowel residentieel als niet-residentieel. Naast de congressen verzorgen zij allerlei feesten waaronder buffetten, recepties en walking dinners. In een stijlvol, landelijk kader kunt u  ook genieten van culinaire gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. Naast het restaurant beschikken ze over een gezellig bar-lounge met open haard en een mooie tuin met terras. Zij maken u graag een vrijblijvende offerte op maat.

In den Bonten Os

Rijmenamseweg 214
2820 Bonheiden
+32 15 52 04 50
info@bontenos.be
www.bontenos.be

 


​​