Nooz: ongewoon, onverwacht, onvergetelijk

 

Minimum aan prikkels, maximale output

Anders dan alle vorige: zo voelt je meeting bij Nooz. Deadlines, agenda’s en smartphones ruilen plaats voor een complete time-out. Je vergadert er ongestoord en geniet er van totale privacy. De Nooz-medewerkers spelen discreet in op al je wensen.

Marketingplan, productlancering of promotiecampagne voorbereiden? Creativiteit volgt een ander ritme dan de klok. Geen vaste tijdsschema’s dus bij Nooz. Tot diep in de nacht brainstormen of ’s middags ontbijten? Kan perfect! De exclusieve executive rooms met de modernste domotica garanderen een deugddoende nachtrust.

Het resultaat? 100% quality time en een boost voor je productiviteit.

 

In het bos, aan het water of tussen de wolken

Vergeet die klassieke vergaderruimte met beamer en projectiescherm. In Nooz zwaai je de ramen van je designpaviljoen wagenwijd open en snuif je de geuren en de stilte van de Kempense bossen op.

Loft aan het water combineert klasse en comfort: je vergadert in een stijlvolle living met Le Corbusier designmeubilair en relaxt op een terras van 120 m² langs het kanaal.

Wil je écht scoren? Nodig een belangrijke klant of zakenrelatie uit in SkyNooz, een luxueus penthouse in Antwerpens hoogste wolkenkrabber. Na je meeting geniet je gast in zijn privésuite van wellness op topniveau en een verbluffend panorama over de Scheldestad.

Drie inspirerende locaties die de creativiteit prikkelen en nieuwe ideeën stimuleren.

 

Business of Businooz?

“Onmogelijk!“ verandert bij Nooz in “Hoe doen we het?”. Diner in je privébos of kleurenspektakel bij het kampvuur? Check. Zelfs putteke winter? Absoluut!

De out-of-the-box teambuildings blinken uit in originaliteit en efficiëntie. Al ooit een synchroonmassage of Mystic Water ervaring gedeeld? Bij Nooz voel je je niet langer collega maar gewoon mens. Een extra troef: je hebt geen skills nodig. De teambuildings  zijn perfect haalbaar voor iedereen. Een droom voor elk bedrijf!

Het Nooz-team verrast bovendien met fijne attenties. Geen wonder dat Nooz de awards opstapelt. Ga ook ‘noozen’ en trakteer je zintuigen op een onvergetelijke reis…


‚Äč