Rent a Lounge bouwt uniek businessconcept bij KVC Westerlo

KVC Westerlo heeft er een nieuwe businesslounge bij. Die werd ingericht door eventpartner Rent a Lounge uit Herentals en is ondergebracht in zaal 2 van Club 1000. “Het concept dat we er hebben neergezet, is bij mijn weten uniek voor het voetbal in ons land”, zegt Kristof Van Loy, zaakvoerder van Rent a Lounge.

Een feest of evenement organiseren? Rent a Lounge zorgt voor een uniek concept, met lounge meubelen en trendy verlichting.  Het eigentijds meubilair, de aankleding met speciale decoratie en tafelversiering toveren elke locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Rent a Lounge creëert telkens weer een ultieme gevoelsbeleving. Precies wat u wil voor uw event, huwelijk, communiefeest, beurs, bedrijfsfeest of receptie. Dit jaar bestaat het bedrijf tien jaar.

Zaal 2 van businessclub 1000 in ’t Kuipje kreeg onlangs een totale make-over. De zaal kreeg een toffe inrichting met olijfbomen, oude appelbakken met planten en lampen en warm hout gecombineerd met strak wit. Het stramien van een tafel met vier stoelen is er volledig verdwenen. “De invulling gaat trouwens geregeld veranderen en daarvoor putten we uit onze verschillende collecties”, vertelt Kristof Van Loy. “Op die manier krijgt de club ook geregeld een nieuwe lounge. De invulling van de lounge betekent een win-win voor beide partijen. De club heeft er een extra concept voor zijn businessgasten bij en kan dit commercieel aanbieden. Voor ons is het een goede manier om ons bedrijf en onze collecties voor te stellen. De lounge kadert in een bredere sponsorovereenkomst.”

Hapjes en drankjes
“De bestaande formule waar de diners in zaal 1 van Club 1000 worden geserveerd, blijft bestaan maar de aanpalende ruimte is helemaal opnieuw ingericht door Rent a Lounge”, vertelt commercieel manager Günther Peeters. “Wij hebben er een extra concept bij voor onze businessgasten. Waar men hier vroeger alleen terecht kon voor een menu voor de wedstrijd en een gezellige babbel na de wedstrijd, bieden we de mensen hier een nieuw concept aan. Het eten blijft maar daarnaast kunnen businessgasten die geen menu wensen in de businesslounge terecht waar ze vergast worden op hapjes en drankjes. Net als voor het diner dienen business seat houders zich wel vooraf in te schrijven voor dit arrangement. Ook de spelers, trainers en partners zijn heel tevreden met de nieuwe lounge. Zij zullen hier na elke thuiswedstrijd hun opwachting maken en zich mengen voor een gesprek en/of een foto tussen de aanwezige gasten.