Alles onder één dak

 

Meet@hetmeer

Vergadering vastleggen, catering zoeken en overnachting boeken? Sunparks Kempense Meren in Mol maakt het je makkelijk. Hier gebeurt alles onder één dak: vergaderen, lekker eten én slapen. Een brainstormsessie voor een beperkt gezelschap of een congres voor 800 gasten? Het kan allemaal. Zelfs het hele vakantiepark huren voor een dag of een week…

De knowhow en jarenlange ervaring van het team ‘Business Solutions’ van Center Parcs en Sunparks garanderen een vlotte organisatie en een onberispelijke service.

Van strandvolley tot archery tag

Absolute blikvangers van Sunparks vormen de waterplas - het op één na grootste binnenmeer van Vlaanderen - en het strand. Samen met de omliggende Kempense bossen en kanalen het uitgelezen decor voor een teambuilding vol actie en fun. De activiteiten in en rond het park halen het beste in je gezelschap naar boven. Versterk de groepssfeer met een kano- of kajaktochtje of een partijtje strandvolleybal. Nieuwste topper in het aanbod? Archery tag, zeg maar paintball met pijl en boog. Je teamleden aanvallen: op kantoor hoort het niet, in Sunparks wordt het superplezant!

All-in events

Erg populair momenteel: een sportief uitje met je collega’s. Business Solutions organiseert jouw mountainbikeweekend van A tot Z. Een uitdagende route door de Kempense bossen? Check. Fietsverhuur? De mountainbikes staan netjes voor je klaar. Net als een welkomstdrankje om het weekend in stijl te starten en een pastabuffet dat voor de nodige energie zorgt. Een duik in het subtropische zwembad Aquafun, een ontspannende saunabeurt en een overnachting in een hotelkamer of bungalow maken je trip compleet. 

Sunparks Kempense Meren praktisch

Sunparks Kempense Meren, Postelsesteenweg 100, 2400 Mol

Neem alvast een kijkje op www.centerparcs.be/business.

Interesse voor een meeting in Sunparks? Bel. 011 61 61 35 of mail naar business.solutions.vm@groupepvcp.com.

 

Meer MeetingKempen

Sunparks Kempense Meren is een van de veertig partners van MeetingKempen.

MeetingKempen assisteert gratis bedrijven bij de zoektocht naar een locatie voor hun vergadering, teambuilding of evenement.

Ontdek het volledige aanbod op www.meetingkempen.be.