Sunparks Kempense Meren: Meetings in vakantiesfeer

Meetings aan het meer

Vakantiepark en businesscenter: Sunparks Kempense Meren in Mol combineert moeiteloos beide. Rond de waterplas - een van de grootste binnenmeren van Vlaanderen - hangt een permanent vakantiesfeertje. Dat geldt meteen ook voor jouw meeting. Samen inspiratie opdoen tijdens een wandeling rond het meer? Spannende zoektocht op het strand met het hele team? Barbecue bij de zomerse beachbar na je vergadering? Driemaal check! Voor een deugddoende overnachting kies je een kamer in het driesterrenhotel of een van de comfortabele vakantiehuisjes.

Actie en fun

In Sunparks Kempense Meren vind je water, groen en gezonde lucht à volonté. De ideale setting voor een uitdagende teambuilding. De adrenaline gaat gegarandeerd de hoogte in tijdens een spelletje archery tag - met pijl en boog - of een cockpit race in Formule 1-stijl. De groene omgeving lonkt voortdurend. Combineer je meeting met een sportief intermezzo, zoals een fietstocht langs de Kempense kanalen of een partijtje golf. Graag iets pittiger? Stap op een van de (elektrische) mountainbikes en toon je behendigheid op smalle bospaden en mulle zandweggetjes.

Verrassend veelzijdig

‘Business as (un)usual’: zo luidt het motto van Sunparks. En of! De ruime, modulaire congreszaal en diverse break-out rooms maken talloze formules mogelijk. Brainstormsessie met z’n vijven, seminarie voor vijftig gasten of personeelsfeest voor 500 genodigden? Jij beslist! Het team ‘Business Solutions’ van Sunparks en Center Parcs garandeert telkens een vlotte organisatie en een onberispelijke service. Van minibeurs tot mega-evenement met volledige buy-out van het domein: in Sunparks wordt je meeting altijd een belevenis.