Exclusieve avant-premières

Een absolute blockbuster uit Holllywood, de nieuwste Vlaamse topfilm of de gedoodverfde winnaar bij de volgende Oscaruitreiking. Bovendien weken vóór de officiële release.

Ga voor een vip-sfeer tijdens je evenement en nodig je gasten uit op een avant-première in UGC Cinema’s in Turnhout. Samen met je collega’s lekker onderuitgezakt - inclusief portie popcorn - naar … ‘De Collega’s’ kijken. Of nippen aan een ‘shaken, not stirred’ Martini na de vertoning van de nieuwste James Bond.

Geef je publiek bij afscheid nog een fijne attentie mee: een cadeaubon voor een gratis bioscoopbezoek.

 

Presentaties die scoren

Nieuw product om mee uit te pakken? Logo voorstellen? In UGC Cinema’s verloopt je presentatie op en top professioneel.

Vergeet die beamer. Hier maak je gebruik van een cinemaprojector, schermen tot 15 bij 30 meter, een high definition geluidsinstallatie en de allerbeste digitale beeldkwaliteit.

Je publiek volgt alles vanuit een comfortabele zetel in een van de acht zalen. Van een intieme setting voor 100 gasten tot een ruimte voor 440 bezoekers.

Kortom, UGC Cinema’s combineert technische knowhow met een ongedwongen sfeer. Het resultaat? Presentaties die indruk maken.

 

Glamour met de glimlach

Persconferentie, personeelsfeest, ontbijtvergadering of symposium: de grootste cinema van de Kempen biedt een ruime waaier aan vergaderformules.

Ook de catering voor je evenement kies je zelf: van snel en simpel over walking diner tot zevengangendiner.

De technische ploeg kijkt er op toe dat je meeting rimpelloos verloopt. Graag een beetje fun en glamour? Het UGC-team kleedt de receptieruimte aan in de sfeer van de getoonde film. Een laatste troef vormt het hartelijke personeel, dat - trouw aan de Kempense traditie - jou en je gasten met de glimlach welkom heet.

 

UGC Cinema’s praktisch

UGC Cinema’s, Graatakker 99, 2300 Turnhout

Interesse? Vragen? Neem alvast een kijkje op www.ugc.be/B2B_products.html, bel 014 40 21 20 of mail naar bhermans@ugc.be