UGC Turnhout: Let us entertain you!

Totaalbeleving

Stijlvol 007 menu na de projectie van de nieuwste James Bond? Exclusieve avant-première van de jongste Star Wars, gevolgd door een partijtje bowling? Of zalig onderuitgezakt - popcorn bij de hand - genieten van een live concert?

Je meeting in UGC Cinema’s in Turnhout wordt een totaalbeleving, zoveel is zeker. Ontvang je gasten als vips in een van de drie receptieruimtes. Huiscateraar Kuzina zorgt voor lekkers én decoratie met een knipoog naar de getoonde film. Trakteer je publiek bij het afscheid nog op een fijn presentje: een cadeaubon voor een gratis bioscoopbezoek.

Service en comfort

Productvoorstelling? Lancering logo? In UGC Cinema’s verloopt je presentatie op en top professioneel.Geen kopzorgen over de technische ondersteuning voor jou! De negen zalen zijn uitgerust met digitale of laserprojectie, schermen tot 30 meter breed en een high definition geluidsinstallatie. De technische knowhow van vaste partner Pro Industries garandeert een rimpelloos verloop.

Optimaal comfort ook voor jouw publiek: je genodigden volgen alles vanuit een luxueuze bioscoopzetel.

Hollywood meets Kempen

Persconferentie, personeelsfeest, ontbijtvergadering of bedrijfsevenement: de grootste cinema van de Kempen biedt een ruime waaier aan vergaderformules voor 50 tot 500 gasten. Vanzelfsprekend ook voor minder mobiele bezoekers. Het bioscoopcomplex in Turnhout is bovendien vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parking.

Ongetwijfeld de grootste troef? UGC Cinema’s combineert de glamour van Hollywood met véél Kempense hartelijkheid. De medewerkers helpen je met de glimlach verder. Van het onthaal tot ‘The End’.


Interesse? Vragen? Neem alvast een kijkje op www.ugc.be of contacteer Bert Hermans via 014 40 21 20 en bhermans@ugc.be.

UGC Turnhout vind je in hartje Turnhout en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Stel je GPS in op Graatakker 99 in Turnhout.