Warm welkom in het Corsendonks Hof

 

Huiselijke sfeer

De garantie voor een geslaagde meeting? Gemotiveerde deelnemers, professionele begeleiding én een inspirerende locatie. Zoals het Corsendonks Hof in Oud-Turnhout. Geen saaie, onpersoonlijke ruimtes hier. De brasserie en feestzalen - een mix van stijlen - ogen uitbundig en uniek. In de zolderbar knettert de open haard. En tijdens de eindejaarsperiode zorgen kerstbomen, vuurkorven en kaarsen voor extra sfeer.

Het Corsendonks Hof voelt aan als een familiebedrijf. Gastheren Erwin en Marc kiezen bewust voor een gemoedelijke sfeer. Hun trouwe, gemotiveerde team trakteert je op een warm onthaal.

 

Het goede (buiten)leven

Het Corsendonks Hof ligt vlak bij de snelweg, op een steenworp van Nederland. Je parkeert je auto op een van de twee ruime parkings.

Toch vormen de rust en de groene omgeving wellicht de grootste troef. Als het weer dat toelaat, verloopt je meeting vooral buiten. Je vergadert in de tuin, picknickt op het grasplein of luncht op het riante terras.

De catering gebeurt volledig in eigen huis. De koks serveren een uitgebreid ontbijtbuffet of verwennen je met smaakvolle gerechten. Uiteraard met een hoofdrol voor de trots van Oud-Turnhout: Corsendonk bieren en kaas.

 

Meetings à la carte

Gezellige borrel of productvoorstelling? Presentatie voor tien personen of een bedrijfsfeest met honderd gasten? Het Corsendonks Hof verzorgt voor jou elk evenement.

Door de tuinkaarsen, smetteloos witte tafels en het groene decor oogt je receptie extra stijlvol. Liever iets actiever? De samenwerking met Corsendonk Support - denk escape room of uitdagend touwenparcours - maakt van je teambuilding een tegelijk plezante en leerrijke ervaring.

Geen betere afsluiter dan een tapasmenu in de knusse bar. Vier gangen met heerlijke hapjes om samen in een ontspannen sfeer terug te blikken op een geslaagde dag...

 

Corsendonks Hof praktisch

Corsendonks Hof, Corsendonk 2, 2360 Oud-Turnhout

Interesse? Vragen? Neem alvast een kijkje op www.corsendonks-hof.be, bel 014 45 07 51 of mail naar info@corsendonks-hof.be.

 

Meer MeetingKempen

Corsendonks Hof is een van de veertig partners van MeetingKempen.

MeetingKempen assisteert gratis bedrijven bij de zoektocht naar een locatie voor hun vergadering, teambuilding of evenement.

Ontdek het volledige aanbod op www.meetingkempen.be.


‚Äč