Zilvermeer: actie, adrenaline en fun

Team Trophy

Wie staat het eerst bovenop 15 bierbakken? Of hand in hand met je collega’s, 9 meter hoog op een viersprong?

De Team Trophy in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol test de durf en de dynamiek in je groep. De originele doe- en denkopdrachten kneden je team. Snelheid, efficiëntie en teamgeest bepalen wie het haalt.

Fans van outdoor sport vinden in het Zilvermeer het perfecte decor. Kies voor een pittige mountainbiketocht door de bossen. Of een initiatie zeilen, kajakken of surfen op de watersportvijver, onder het toeziend oog van een ervaren monitor.

 

Zweven tussen boomtoppen

Graag wat extra adrenaline? Waag je aan de Avonturentrophy. Denk: kabelbaan over het water, vlottentocht en avontuurlijke bruggen.

Al even spannend oogt de Avonturentoren, met uitdagende opdrachten langs de vier zijden: via ferrata, deathride, big swing en klimtest.

Allernieuwste aanwinst vormt de zipline, een van de spectaculairste hoogteparcours van Vlaanderen. Een totaalbeleving waarbij je 16 meter hoog door de boomtoppen of boven de roeivijver zweeft. Adembenemend en toch 100% veilig, dankzij het Zwitserse ‘safe roller‘ systeem.

 

Meetings aan het meer

Een meeting in het strandgebouw en een afsluitende drink op het terras bij de glinsterende vijver: het Zilvermeer combineert moeiteloos business en pleasure.

Je boekt er zowel een kleine vergaderruimte als een aula voor 120 personen.

Vier horecazaken serveren een snelle snack of uitgebreid buffet. Overnachten kan onder meer in een knus ingerichte blokhut of een 100% toegankelijke woning.

Welke bezoekformule je ook kiest, de aanstekelijke vakantiesfeer in het Zilvermeer krijg je sowieso cadeau…

 

Zilvermeer praktisch

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Neem alvast een kijkje op www.zilvermeer.be.

Interesse voor een meeting in het Zilvermeer? Bel. 014 82 95 00 of mail naar info@zilvermeer.be.

 

Meer MeetingKempen

Zilvermeer is een van de veertig partners van MeetingKempen.

MeetingKempen assisteert gratis bedrijven bij de zoektocht naar een locatie voor hun vergadering, teambuilding of evenement.

Ontdek het volledige aanbod op www.meetingkempen.be.


‚Äč