Zilvermeer: actie, adrenaline en fun

In voor een uitdaging?

Handen in de lucht bovenop 15 bierbakken of hand in hand samen met je collega’s, 9 meter hoog op een viersprong: de Team Trophy in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol test de durf en de dynamiek in je groep. De originele doe- en denkopdrachten kneden je team. Snelheid, efficiëntie en teamgeest bepalen wie het haalt.
Fans van avontuur en outdoor sport vinden in het Zilvermeer het perfecte decor. Nieuwste attractie: leer boogschieten zoals de echten. Raak jij over een afstand van tien meter het doel? Een pittige mountainbiketocht door de bossen is nog zo’n aanrader. Net als een initiatie zeilen of surfen op de watersportvijver, onder het toeziend oog van een ervaren monitor.


Zweven tussen boomtoppen

Graag wat extra adrenaline? Waag je aan de Avonturentrophy. Denk: kabelbaan over het water, vlottentocht en avontuurlijke bruggen. Al even spannend oogt de Avonturentoren, met uitdagende opdrachten langs de vier zijden: via ferrata, deathride, big swing en klimtest.
Helemaal de max is de zipline, de grootste en zonder twijfel ook een van de spectaculairste hoogteparcours van Vlaanderen. Een totaalbeleving waarbij je 16 meter hoog door de boomtoppen of boven de roeivijver zweeft. Adembenemend en toch 100% veilig, dankzij het Zwitserse ‘safe roller‘ systeem.

 

Meetings aan het meer

Een meeting in het strandgebouw en een afsluitende drink op het terras bij de glinsterende vijver: het Zilvermeer combineert moeiteloos business en pleasure. Je boekt er zowel een kleine vergaderruimte als een aula voor 120 personen. Vier horecazaken serveren een snelle snack of uitgebreid buffet. Overnachten kan onder meer in een knus ingerichte blokhut of een 100% toegankelijke woning.
Welke bezoekformule je ook kiest, de aanstekelijke vakantiesfeer in het Zilvermeer krijg je sowieso cadeau…


 ‚Äč