Meetings en incentives op maat

De combinatie van meeting en incentive is een populaire en efficiënte manier om zowel de sfeer als de productiviteit in uw bedrijf te bevorderen. Dit samengaan van werk met groepsactiviteit en relaxatie stimuleert niet alleen de teamspirit, ook de creativiteit vaart erbij!

De Kempen, met uitstekende landelijke hotels en seminarieruimtes op wandelafstand van bossen, meren en ontspanningsmogelijkheden, vullen deze nood bijzonder goed in.

Stéphanie helpt u op aanvraag bij het vinden van de juiste formule!

U kan ook uw voorkeur invullen op het offerteformulier. Onze partner komt dan bij u terug met een passend voorstel. Heeft u vragen?

Aan ideeën geen gebrek… 
MeetingKempen kan u de volgende partners voorstellen, die de ‘meetcentives’ tot een kunst verheven hebben.

'Corsendonk De Linde’ in Retie biedt het perfecte kader voor zowel kleine als grote groepen, dankzij haar moduleerbare zalen. Een residentieel seminarie, gevolgd door een fijn buffet? Dit centraal gelegen hotel verzorgt het voor u.

Hotel en conferentiecentrum ‘Den en Heuvel’ in Kasterlee biedt een moderne infrastructuur met conferentiezalen die uitkijken op een bosrijke omgeving. Hun hoogwaardige service maakt duidelijk waarom ze als motto hebben ‘Enjoy the difference’.

Hotel Best Western Plus Aldhem’ in Grobbendonk biedt faciliteiten voor grote groepen, maar is daarnaast ook het perfecte kader voor de organisatie van personeelfeesten, modeshows en productpresentaties.

De hotels van de ‘Corbie groep’ (in Geel, Mol en Lommel) helpen u graag zoeken naar de juiste activiteit. De comfortabele hotels met vergader- en seminariefaciliteiten voorzien alles voor een geslaagd zakenevent.

Domein ‘Den Rooy’ in Meerle-Hoogstraten verbergt achter zijn klassieke façade niet alleen vergaderzalen, maar ook een keure aan (outdoor)activiteiten. Van culinaire workshops tot 3D-hunting: u vindt het hier!

Vergaderen wordt een plezier in het gloednieuwe '4Wings-complex' in Oevel-Westerlo. Door de uitzonderlijke infrastructuur kan een gepersonaliseerd totaalpakket voor meetings aangeboden worden. Voor grote en kleine groepen, in de high tech polyvalente zaal of in de mooie tuin…

De 'Utopolis Bioscopen' lenen zich dan weer uitstekend voor originele en entertainende meetcentives. Zowel voor puur zakelijke als voor meer ontspannende activiteiten bent u hier aan het juiste adres. 

Om uw events vlot te laten verlopen, is professionele apparatuur essentieel. 'Pro Industries' in Turnhout  is hierbij uw technische partner! Bij hen kan u rekenen op snelle service en probleemloos transport.