Natuurlijk genieten

De Kempen zijn al lang een geliefde bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het is geen geheim dat een groene omgeving een pak gezondheidsvoordelen biedt, en niet alleen voor dagjesmensen! Wist u dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat teambuilding in de buitenlucht meer resultaat oplevert?

Ook indien u niet voor een typische teambuilding activiteit kiest, zijn er talloze redenen om hier uw bedrijfsuitstap te houden. Wat dacht u van een productpresentatie in de tuin? Of een wandeling in het bos, tussen twee vergaderingen door?

Priorij Corsendonk’ in Oud-Turnhout is in alle opzichten bijzonder. In dit prachtige, ietwat afgelegen gebouw huisde ooit een klooster waar vanaf de 14de eeuw reizigers een warm welkom kregen. Die historische traditie wordt nu verdergezet in een modern kleedje. De indrukwekkende gewelvenbar, stijlvolle kamers en de weidse bossen bij de priorij geven uw event een extra touch!

Domein Martinus’ in Halle-Zoersel brengt de natuur letterlijk naar uw vergadering. Hun perfect uitgeruste seminarieruimtes hebben (bijna) allemaal toegang tot de tuin! Het volledige domein in de Zoerselse bossen straalt harmonie uit. Geen meeting die er niet beter van wordt!