Kathleen Goovaerts, Hotel Roosendaelhof in Geel

Kathleen Goovaerts, voorzitter MeetingKempen

“Kempen? Het vriendelijkste stukje van België!”

Wat maakt van de Kempen zo’n bijzondere bestemming? Kathleen Goovaerts van Hotel Roosendaelhof in Geel leerde het van haar eigen gasten: het vriendelijke onthaal. 
Volgens de kersverse voorzitter van Meeting Kempen moeten openheid en hartelijkheid ook het DNA van het Kempense meetingtoerisme vormen.

Hoe lang draait u al mee in de Kempense logiessector?
Zo’n tien jaar geleden besloten mijn man en ik Hotel Roosendaelhof in Geel op te starten. Een echt avontuur, maar kijk, vandaag doen we dit nog steeds met passie en overgave. We kiezen daarbij bewust voor een persoonlijke aanpak. Niet alleen in het contact met onze gasten maar ook bij de keuze van leveranciers en producten. We zijn fier op onze streek en tonen dat graag.

Wat maakt de Kempen volgens u zo aantrekkelijk?
Het grappige is dat vooral onze hotelgasten dat hebben duidelijk gemaakt. “Dit is toch wel het vriendelijkste stukje van heel België”, klinkt het vaak. Bezoekers ervaren deze streek als heel gastvrij. Een echt Kempengevoel, zoals Limburg dat kent, bestaat jammer genoeg nog niet. Samen met de partners van MeetingKempen wil ik daar graag aan werken.

Wat is uw ambitie als voorzitter van MeetingKempen?
Ik sta heel erg achter het idee om mensen samen te brengen in één platform. De Kempen tellen heel wat kennis en talent maar we delen die nog onvoldoende. Samen staan we sterker. Het is een huizenhoog cliché, maar het klopt. Als we het imago van de Kempen verstevigen, profiteren alle ondernemers mee. Muren slopen en expertise en ervaring delen: zo zie ik mijn opdracht binnen MeetingKempen.

Roosendaelhof

Stationsstraat 50
2440 Geel

+32 14 56 50 50
info@roosendaelhof.be
www.roosendaelhof.be